Inloggen
Registreren

Dating hoger opgeleiden

Moeilijk daten voor hoger opgeleiden

Compatibel zijn: er is niets belangrijker voor een geslaagde date. Voelen dat je op dezelfde golflengte zit, over dezelfde dingen kunt praten. En vaak wringt daar nu net het schoentje bij online dating. Hoger opgeleiden zoeken iemand die hun leefwereld deelt, maar kunnen dat niet afleiden uit de beschikbare profielen. En beginnen aan een lijdensweg van vruchteloos daten. Hoger opgeleiden die het na een tijdje ontmoedigd opgeven? Het is een reëel probleem.

Dating: hoger opgeleiden gegarandeerd

Daarom pakt Weet wie je ontmoet dating voor hoger opgeleiden anders aan. Want bij ons vult iedereen niet alleen zijn of haar gegevens in bij registratie. We nodigen ook alle kandidaten uit voor een intakegesprek. Zo zijn we er zeker van, dat wat ze op hun profiel vermelden, ook strookt met de waarheid. En weet jij ook op voorhand wat voor vlees je in de kuip hebt. Wil je zelf ook in contact komen met hoger opgeleiden? Vraag om vrijblijvende info!

Bemiddeling hoger opgeleiden vraagt om discrete aanpak

Bij Weet wie je ontmoet gaat men niet over één nacht ijs bij de bemiddeling van topkandidaten. Hogere beleidsmensen hebben nood aan een discrete aanpak. Ze kiezen voor een ‘beschermd profiel' dat niet online verschijnt. Onze professionele werkwijze is gebaseerd op vier pijlers: zorgvuldig, discreet, integer en vertrouwen. Dit garandeert een kwalitatief hoogwaardig bemiddelingstraject met oog voor detail en gevoel voor dé juiste match. Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.