Inloggen
Registreren

In een iets langere relatie?

Ventileer op tijd en stond

Vanaf nu ben je met zijn tweeën. Of misschien wel met meer als je deel uitmaakt van een nieuw samengesteld gezin. Logischerwijze brengt dat een aantal moeilijke situaties met zich mee.

En ventileren over relatiedrempels is nodig. Je kan dat uiteraard doen tegen je beste vrienden, maar het advies dat je krijgt van een professionele en neutrale derde partij met veel ervaring is objectiever. En daardoor wellicht beter.

Laat me je compagnon de route zijn

Je staat er niet alleen voor. Ik help je graag. Mijn naam is Kristien Van Cauwenberge en ik heb al jarenlang ervaring als relatie-experte. Samen met jou bouw ik verder aan je relatie met toekomst. Ik ga op zoek naar wat jou en je partner bindt, meer naar wat jullie uit elkaar drijft. Want ooit was er die klik, en die was er voor één, misschien zelfs meerdere redenen.

Ken jezelf en ‘wen’ aan de ander

Ook hier leidt kennis van jezelf tot een beter begrip van de ander. Je accepteert de andere beter en groeit vanzelf weer meer naar elkaar toe. Via een analyse van je KernTalenten bepalen we je tempo en bewaken we je comfortzone. Misschien is het ook tijd om de KernTalenten van je partner te bepalen?

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak een vrijblijvende afspraak
Stap 2: Kom langs voor een gratis intakegesprek.
Stap 3: Tijd voor maatwerk. Doordat ik je leer kennen, krijg ik zicht op het beste traject voor jou.