Inloggen
Registreren

Enquête

Ik hou niet van internetdating omdat er geen controle is over de echtheid van de profielen. Klopt niet
Klopt eerder niet
Klopt eerder wel
Klopt volledig
Bij Weet Wie Je Ontmoet heb je een gesprek onder vier ogen met een ervaren relatie-experte. Zo screenen we ieder profiel en vermijden we verzonnen profielen.
Ik hou niet van internetdating omdat sommige mensen al op zoek zijn naar een relatie voor ze de oude hebben afgesloten. Klopt niet
Klopt eerder niet
Klopt eerder wel
Klopt volledig
Weet Wie Je Ontmoet gaat na of het verleden al is verwerkt. Je ontmoet mensen die volledig vrij zijn, zowel in hun hoofd als in hun hart.
Ik hou niet van internetdating omdat er veel mannen (en ook wel vrouwen) zijn die geen relatie zoeken maar alleen voor de seks aan het daten zijn. Klopt niet
Klopt eerder niet
Klopt eerder wel
Klopt volledig
Bij Weet Wie Je Ontmoet komt iedereen op intakegesprek. Zo weet je dat die andere het écht meent. Geen flauwe grappenmakers, valse hoop of tijdverlies.
Ik hou niet van internetdating omdat je het risico loopt om in contact te komen met een stalker, en je moeilijk zijn identiteit kan achterhalen. Klopt niet
Klopt eerder niet
Klopt eerder wel
Klopt volledig
Weet Wie Je Ontmoet kent de identiteit van ieder profiel maar zorgt ervoor dat je anoniem contact kan leggen. Discretie is een must bij het zoeken van de juiste partner.
Ik hou niet van internetdating omdat sommige singles met meerdere mensen tegelijk afspreken en je gewoon ‘een nummer’ bent van een lijstje dat wordt afgewerkt. Klopt niet
Klopt eerder niet
Klopt eerder wel
Klopt volledig
Bij Weet Wie Je Ontmoet mag je feedback geven na iedere ontmoeting. Op die manier houden we het bestand up-to-date en voorkomen we dat je een nummer bent van een lijstje.
Ik hou niet van internetdating omdat het zo tijdrovend is om te zoeken tussen honderden profielen. Klopt niet
Klopt eerder niet
Klopt eerder wel
Klopt volledig
Bij Weet Wie Je Ontmoet kan je beroep doen op een ervaren relatie-experte die voor jou op zoek gaat. Je verliest daardoor weinig tijd.
Vertel ons wie je bent!
Je burgerlijke stand:
Je leeftijd:
Je opleiding:
Je beroep:
De relatie die je zoekt?
Wie wil je ontmoeten?
Leeftijd:
Kinderen:
Minimale opleiding:
Roker/niet-roker:
Kwaliteit/Eigenschappen:
Je gegevens
Naam: (*)
Gemeente: (*)
Telefoon: (*)
Wanneer bereikbaar: (*)
E-mail: (*)
Liefst via? (*) Telefoon
E-mail
Vul deze code in: