Inloggen
Registreren

Singles Antwerpen

Hotspot voor singles: Antwerpen stad

Trek je op date in de provincie Antwerpen? Dan is 't Stad natuurlijk een prima afspreekplek voor vrijgezellen. Antwerpen is een wereldstad, met massa's leuke restaurantjes en cafés. Restaurant L'Amitié  bijvoorbeeld: een adresje vol onversneden romantiek. Ideaal voor hongerige singles... Antwerpen heeft ook een heuse Baskische tapasbar: Como Como. Daar pluk je gezellig je tapas van de transportband voor je neus. Leuke cafeetjes om af te spreken? Café Hopper, voor de jazzminnende vrijgezellen in Antwerpen. Of samen cocktails slurpen in Sips? Maar er zijn nog zoveel andere leuke date-opties voor singles in Antwerpen. Een wandeling langs de oevers van de Schelde bijvoorbeeld, of in het Park Spoor Noord.

Bruisende Kempen voor vrijgezellen in Antwerpen

In de provincie Antwerpen is er natuurlijk meer te beleven voor singles dan in Antwerpen stad. De Kempen bijvoorbeeld: een prachtige streek met heel wat mooie plekken om te wandelen. Wat dacht je van een romantisch rendez-vous in de bossen van Kasterlee? Of ga je liever een hapje eten in De Geele Peper in... Geel? Of iets drinken op de grote markt van Mol? Opties genoeg voor vrijgezellen in Antwerpens mooiste regio!

Singles: Antwerpen van Opsinjoorken en Pallieter

Leuke afspreekplekken voor singles in Antwerpen? Dan mogen we Mechelen en Lier niet overslaan. Kijk elkaar diep in de ogen (of in het glas) in Barramundo: de stijlvolle Mechelse cocktailbar. Of zet je tanden in een sappig stukje lamsvlees in De Nieuwe Schapestal in Lier.